18

Elmúltál már 18 éves?


/
Amouranth sírva tálalt ki arról, hogy bántalmazza az eddig eltitkolt férje

Amouranth sírva tálalt ki arról, hogy bántalmazza az eddig eltitkolt férje

A streamer feltárta a sokkoló valóságot.

Amouranth az egyik legismertebb streamer, aki gyakran a figyelem középpontjába kerül különböző tevékenységeinek köszönhetően. A 28 éves amerikai nő általában hot tub és ASMR közvetítéseket csinál, de nemrég ő is áruba bocsátotta a fürdővízét. Az elmúlt hónapokban sok szó esett a zaklatóiról, akiktől már az életét is féltette, seítséget keresve pedig a rendőrséggel is kapcsolatba lépett.

A magát egyébként szinglinek beállító tartalomgyártó mai élőadásában elképesztő dolgok derültek ki. Amouranth sírva mesélt az őt ért bántalmazásokról és fenyegetésekről, amelyeket az eddig eltitkolt férjétől kapott.

A férje kezelte a pénzügyeit, ezt pedig felhasználta arra, hogy sakkban tartsa őt. Emellett fenyegette, hogy megöli a kutyáit, és szóban is bántalmazta. A fenti képeken látható, ahogy hatalmas összegek eladományozásával próbálja rávenni őt arra, hogy vegye fel a telefont. Amouranth arról is mesélt, hogy a férje kényszerítette a hot tub streamekre, és arra, hogy egyedülállónak vallja magát. Az összes platformhoz hozzáférése volt, és kedvére irányította a fiókokat.

Egyelőre semmit nem tudni arról, hogy a továbbiakban mire számíthatunk a streamertől, de remélhetőleg a dolgok nyilvánosságra kerülésével, pozitív irányú változás áll be az életébe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!