Akciófigyelő: Töltsd le ingyen még ma az Epicről a világ egyik legjobb RPG-jét!

Akciófigyelő: Töltsd le ingyen még ma az Epicről a világ egyik legjobb RPG-jét!

Két remek RPG-t húzhatsz be nulla forintért az Epic Games Store oldalán.

„Jó bornak nem kell cégér”, tartja a mondás. Ez a helyzet az Epic Games Store eheti ingyenes játékaival kapcsolatban. A Fallout 3: Game of The Year Edition és az Evoland Legendary Edition kiemelkedik az RPG-műfaj mezőnyéből, ezért garantáltan megéri azt a néhány kattintást. A következő 168 órában egyetlen forintot sem kell fizetned érte, tehát mire vársz még? Irány az EGS, pakold őket a kosárba, vásárold meg nulla forintért, aztán pöröghet mindkét videójáték!

Evoland Legendary Edition

Az Evoland nem kínál sem kevesebbet, sem többet, mint egy korokon átívelő, gigantikus kalandot. Ebben a sajátos RPG-ben az akció-kaland műfaj mérföldkövei mellett haladhatsz el, miközben játszol. Ezt pontosan így képzeld el, ahogy szerepel az előző mondatban. Az előrehaladással fejlődik a grafika, új játékmenetet érintő megoldásokat oldhatsz fel, valamint a technológiai háttér is egyre letisztultabb lesz. Nagyon egyedi, de pont ezért kihagyhatatlan alkotás, amelyre érdemes most rátenni a kezed.

Fallout 3: Game of the Year Edition

Amikor a Bethesda még tudott "igazi" videójátékokat fejleszteni, akkor olyan egyjátékos remekművekkel örvendeztették meg a gamereket, mint a The Elder Scrolls IV: Oblivion és a Fallout 3. Utóbbinak a GOTY kiadását húzhatjátok be, amely gyakorlatilag végtelen mennyiségű játékórával kecsegtet. A grafika kissé megkopott, de maga a játékmenet és a történet még mindig beszippant, ha fogékony vagy az RPG-műfajra.

Az ingyenes Evoland Legendary Edition és Fallout 3: Game of the Year Edition videójátékokat október 27-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Oblivion vagy Skyrim?