Minden újdonság, amit bejelentettek a Silent Hill kapcsán

Minden újdonság, amit bejelentettek a Silent Hill kapcsán

A rendezői székbe pedig az a személy ül, akinek a 2006-os feldolgozást is köszönhetjük.

Hosszú-hosszú évekig semmilyen információ nem látott napvilágot a Silent Hill franchise kapcsán, aztán az október 19-i bemutatójával tarolt a Konami. Több ízben is megdobogtatta a rajongók szívét a jó néhány új videó, hiszen amellett, hogy érkezik a Silent Hill 2 remake változata, olyan új epizódokkal is bővül a széria, mint a Silent Hill: F, a Townfall vagy az Ascension. Ezzel pedig még nincs vége a jó híreknek, hiszen a kiadó arról is beszámolt, hogy egy új mozit is tető alá hoznak.

Ezzel pedig a filmvásznon is újraindul a Silent Hill franchise. A Return to Silent Hill című alkotást az eredeti, 2006-os Silent Hill film rendezője veszi a szárnyai alá. Christophe Gansnak elvileg nem lesz nehéz dolga, mivel a Silent Hill 2 videójátékhoz hasonló cselekményen alapszik majd a történet. A második részben azt láthattuk ugye, hogy egy férfi Silent Hillbe érkezik, mert meg akarja keresni élete szerelmét. Ehelyett maga a horror várja őt a kis városkában és különböző szörnyek igyekeznek az életére törni, köztük például a hírhedt Piramisfejű gonosz, a sorozat egyik legismertebb és leghíresebb karaktere.

Rui Naito szerint, aki a streamen a Konami IP- és multimédiás fejlesztési vezetőjeként mutatkozott be, az új játék és film ötlete is leginkább a 2006-os Silent Hill egyik producerének, Victor Hadidának köszönhető. Utóbbi úriember arra is javaslatot tett, hogy az első mozifilm sikeressége miatt ő és Christophe Gans újra együtt dolgozhasson az új alkotáson. Ez a koncepció pedig arra késztette a Konamit, hogy belevágjon a Silent Hill 2 remake-be, így a videójáték egyúttal az új mozifilmmel karöltve jelenhetne meg. Gans tehát másodszor is megkapja a lehetőséget, hogy valami kiváló dolgot hozzon létre a Silent Hill univerzumában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!