Hirdetés

Tegnap jelent meg a Gotham Knights, de még a 7 évvel ezelőtti Arkham Knight is szebb nála?

Nem indul túl fényesen a játék élete és akkor még finoman fogalmaztam.

Hirdetés

Nem csalás, nem ámítás. 70 eurót kérnek egy olyan friss, ma megjelent játékért, ami még egy PS5-ön is csak 30 fps-t tud, PC-n pedig technikai hibáktól hemzseg. Jött, látott és alaposan megosztotta a közösséget a Gotham Knights, hiszen az alapvető játékmechanikáiban élvezetes, még ha nem is formabontó, csak megint azok a fránya technikai gondok. Ismerős a helyzet? Nem véletlenül, hiszen anno hasonló körülmények között indult az Arkham Knight is, ami Xbox szinte játszhatatlan volt és PC-n is bőven ráfértek a frissítések.

Sajnos a cég mintha semmit sem tanult volna, itt a legújabb játékuk és szinte ugyanazokba a hibákba futottak bele, a közösség pedig nem is rejtegeti a véleményét ezekről a hibákról, például a grafikáról, ami sokak szerint bőven elmarad a 2022-es alapoktól. Sőt, sokan egyenesen azt állítják, hogy a 2015-ös Arkham Knight szebb, mint a friss, első napos Gotham Knights. Erre persze példákat is hoztak és mi tagadás, egy teljes konzolgeneráció van a játékok között, mégis az Arkham Knight mutat jobban, tetszetősebb a város, élesebb és több fénnyel és a látótávolság is jóval impozánsabb.

Mit gondolsz? Megállja a helyét a Gotham Knights vagy a fejlesztők tényleg kicsit belefáradtak a munkába és minden téren jobbat lehetett volna kihozni ebből?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Hirdetés
Hirdetés