Fortnite: Elérhető az Ash Williams Pack

Fortnite: Elérhető az Ash Williams Pack

Megtörtént a várva várt Fortnite x Evil Dead együttműködés.

Tudtuk jól, hogy az Epic Games számos újdonságot tartogat még a számunkra, melyeket már a Fortnitemares alatt elérhetővé tesznek. Ezek közül talán az Evil Dead kollaborációt vártuk a legjobban, amely végre be is került az Item Shopba. Ezenfelül még hat különleges csomagra számíthatunk a napokban, és elvileg egy kiváló ingyenes skinnel is gazdagodhatunk.

Az Ash Williams Pack hat itemet tartalmaz, az ára pedig mindössze 1800 V-Bucks. Megvásárlásával hozzájutunk a Ash Williams Outfithez, a Necronomicon Ex-Mortis Back Blinghez, a Boomstick Back Blinghez, a Chainsaw Hand Pickaxe-hez, az It's a Trick! Emote-hoz és a Hello, Henrietta Loading Screenhez.

„Az első számú halott ellenség – Ash Williams – csak azért talált utat a kabinba, hogy új ellenségeket szerezzen: a Fortnitemares zombikat. Ő volt az, aki véletlenül szabadjára engedte őket? Ez a levegőben van, de hajlandó visszavágni bármelyik módon." – áll az Epic Games bejegyzésében.

Ha egy igazi halloweeni csomagot szeretnél megvásárolni, akkor talán ez a legjobb alkalom rá, hiszen Ash-nél komolyabb zombigyilkost keresve se találnánk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik a csomag?

  • 67 %
  • 33 %