Még egy csúcskategóriás PC-n is rosszul fut a Gotham Knights

Még egy csúcskategóriás PC-n is rosszul fut a Gotham Knights

A WB Games Montréál játékán van még mit finomítani és optimalizálni. 

Előző héten jelent meg a Batman nélküli Batman-játéknak számító Gotham Knights, melyben a legendás igazságosztó egykori csatlósai kénytelenek saját kezükbe venni sorsukat és Gotham városának védelmét. Sajnos a játék egyelőre nem feltétlenül sikerült jól, ugyanis a konzolosok kénytelenek 30 FPS-en játszani, plusz sok rajongó arra panaszkodik, hogy a több mint 7 évvel ezelőtt megjelent Arkham Knight sokkal szebb és élettel telibb. 

Az optimalizálatlanság egyébként nem csak PS5-ön és Xboxon probléma, hanem PC-n is, ugyanis a beszámolók alapján a Gotham Knights nem használja ki megfelelően a videókártyák és a processzorok adta lehetőségeket. A lélegzetelállító modos videóiról elhíresült Digital Dreams YouTube csatorna rá is nézett a játékra egy RTX4090 és egy Ryzen 7950X segítségével 4k-ban, azonban még csúcstechnológia ellenére is csalódást keltő élményt nyújt a játék, komoly FPS ingadozásokkal és fakó látványvilággal megfűszerezve. 

Érdekesség, hogy a videó alatti kommentek alapján az Intel zászlóshajóin sem feltétlenül kapnánk jobb értékeket és szebb látványt, ami azért elgondolkodtató. Remélhetőleg a fejlesztők kicsit javítanak a helyzeten és idővel ráncba szedik a játékot, akárcsak a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 esetében. Nektek egyébként melyik volt eddig a kedvenc Batman játékotok? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!