Itt az első kép az Amazon Fallout sorozatából!

Itt az első kép az Amazon Fallout sorozatából!

War. War never changes.

Bár az már pontosan tudjuk, hogy a Fallout 5 nagyon is tervben van a Bethesda berkeiben, először a The Elder Scrolls VI-ot kell befejeznie és kiadnia a Bethesdának. Vagyis egy újabb Fallout kalandtól még évekre vagyunk, de annyi baj legyen, hiszen az eddigi részekhez bármikor szívesen visszatérünk. Főleg amikor az Epicen ingyenes a Fallout 3 vagy amikor a novemberi Prime Gaming csomagban lehet majd a Fallout New Vegas is!

A legendás játékszéria most ünnepli a 25. születésnapját, erről a jeles alkalomról pedig sokan megemlékeztek már és most legnagyobb örömünkre, az Amazon is így tett. Hogy miért különleges ez? Azért, mert az Amazonnál készül az élőszereplős Fallout sorozat, ami végre TV-képernyőkre is elhozza a jól ismert világot. Az Amazon pedig mivel mással köszönthette volna a játékot, ha nem az első hivatalos képpel a sorozatból! Íme:

Forgatási képeket eddig is láttunk már, ez azonban az első hivatalos kép a sorozatból, mi pedig ismét lázba jöttünk ennek láttán. Tűkön ülve várjuk már a sorozatot és alig hisszük, hogy kiadják hozzá az első előzetest is. Vajon lehet még esély idén?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!