Michael J. Fox elmondta milyen lehetne a Vissza a jövőbe remake

Michael J. Fox elmondta milyen lehetne a Vissza a jövőbe remake

Jó kis beszédtémát szolgáltatott ezzel a rajongóknak.

Kevés olyan alkotást lehet megemlíteni, mint a Vissza a jövőbe trilógia, amely alapjaiban határozta meg a 80-as és 90-es évek moziverzumát. Mindenesetre a Michael J. Fox és a Christopher Lloyd főszereplésével készült filmek hihetetlen népszerűségnek örvendtek és ez a megállapítás alighanem a mai napig helytálló. Az első epizód bemutatására 1987-ben került sor, majd a sikerét követően 1989-ben és 1990-ben is kapott egy-egy folyatást. Michael J. Fox pedig amellett, hogy akkoriban már sztárnak számított, Marty McFly eljátszásával bebiztosította helyét a legnagyobbak között.

Egy szomorú dolog azonban beárnyékolta karrierjét, miután 1991-ben Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála és ennek hatására az 1990-es évek végére részben visszavonult a színészettől. Azért néha-néha még mindig lehet látni őt a kamerák mögött, azonban az idő előrehaladtával állapota sajnos egyre inkább megromlott. Legutóbb egyébként a film legendás párosa a New York Comic-Con 2022-es rendezvényén jelent meg együtt és örvendeztette meg a rajongókat. Ezt követően Michael J. Fox az ET-nek adott egy exkluzív interjút és ebben a beszélgetésben természetesen szóba került a Vissza jövő is, illetve az esetleges remake verziója is.

Fox ebben a témában azt mesélte el, hogy egy ideje már őt is foglalkoztatta ez a gondolat és szerinte, ha egy nap elkészülne az új film, akkor azt csakis női főszereplővel kellene megvalósítani. Ezzel kaphatna ez a franchise egy másik nézőpontot, valamint reméli, hogy az általa is imádott mű reméli újra előkerül majd Hollywoodban.

"Az igazat megvallva, már agyaltam rajta, és szerintem hogyha még egyszer megcsinálnák a filmet, akkor Marty szerepére egy lányt kellene találniuk."

Ez azért elég komolyan belenyúlna az eddig ismert sztoriba, elég csak arra gondolni, mikor Martynak anyja fiatalkori másának megtetszik az időutazó fiú. Egy női főszereplővel ezeket a részeket azért erőteljesen át kellene írni, így több minden alaposan megváltoztathatja a koncepciót is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!