Akciófigyelő: Borzongj ingyen az Epic legújabb ingyenes játékával!

Egy horror és egy stratégia vár téged a népszerű platformon.

Kifejezetten halloweenra készült az Epic Games Store a legújabb kínálatával, ugyanis egy túlélőhorrora is lecsaphatsz nulla forintért a következő hét napban. Emellett egy jó kis körökre osztott stratégia is odakerült a virtuális polcra, érdemes azt is levenned onnan. A mai nap megjelenő Saturnalia és a 2018-as Warhammer 40,000: Mechanicus leváltotta a világ egyik legjobb RPG-jének kikiáltott Fallout 3: Game of the Year Editiont és az Evoland Legendary Editiont

Saturnalia

Egy vadonatúj alkotással örvendeztet meg az EGS téged, amelyben egy nagyon-nagyon furcsa, ősi falut kell felfedezned. A roguelite horror különlegessége, hogy minden egyes alkalommal, amikor meghal egy karakter, a pálya szerkezete teljesen átalakul. Ennek a különleges funkciónak köszönhetően nincs két ugyanolyan végigjátszás, sőt a nehézségi faktort is rendesen felcsavara a Santa Ragione fejlesztőcsapat.

Warhammer 40,000: Mechanicus

Akkor sem kell aggódnod, ha nem bírod gyomorral a horrort. A Warhammer 40k-sorozat Mechanicus névre keresztelt darabja egy klasszikusabb műfajt képvisel. A körökre osztott akció-stratégiában az egyik lehető legfejlettebb technológia áll rendelkezésedre, hogy legyőzd az egyre erősebb ellenséges haderőt. Minél nagyobb kockázatot vállalsz, annál nagyobb a jutalom is, ezért érdemes alaposan felkészülni a küldetésekre. A történet mélységéről elég csak annyit tudnod, hogy a döntéseid bizony számítanak, ugyanis több alternatív befejezést készítettek a Bulwark Studios fejlesztői.

Az ingyenes Saturnalia és Warhammer 40,000: Mechanicus videójátékokat november 3-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Warhammer 40,000 játékkal?