Remekül halad a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztése, kész az alfa!

Remekül halad a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztése, kész az alfa!

Jó hírekről számolt be a kiadó, sínen van a legújabb Dragon Age fejlesztése.

Az Electronic Arts hivatalos oldalán tett közzé egy blogbejegyzést, amely a készülő Dragon Age játékról szólt, ami a Dreadwolf címet kapta. Gary McKay general manager bejelentette, hogy jól haladnak a játékkal. Hol tartanak?

Februárban írták, hogy gyártási fázisba került a játék, az azóta eltelt nyolc hónap alatt pedig eljutottak oda, hogy elérték alfa mérföldkövet. „Eddig a pontig keményen dolgoztunk a játék különböző részein, de csak az Alpha mérföldkőnél áll össze egy játék egésze. Most először élhetjük át a teljes játékot, az első küldetés nyitó jeleneteitől a legvégéig. Mindent egységes élményként láthatunk, hallhatunk, érezhetünk és játszhatunk." Természetesen a játék még közel sincs kész, de az alfa több okból is az egyik legfontosabb játékfejlesztési mérföldkő.

„Mostantól elsősorban a vizuális világ véglegesítése és a játékmenetbeli jellemzők tökéletesítése felé fordulhatunk. Emellett most már értékelni tudjuk a játék tempóját, a kapcsolatok alakulását és a játékos fejlődését, valamint a narratív kohéziót – lényegében azt, hogy hogyan áll össze a történet."

Sok munka van tehát még a játékkal, de az EA és a BioWare elégedett azzal, ahogy haladnak, így pedig a rajongók is bizakodva várhatják a következő részt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod a Dragon Age: Dreadwolfot?