LoL: Ennél jobb Solo Queue-eredményt aligha lehet elérni

LoL: Ennél jobb Solo Queue-eredményt aligha lehet elérni

Két fiókkal is felért a csúcsra az ex-profi. 

Vannak olyan idézők, akik kifejezetten a rangsorolt mérkőzésekre specializálódtak. MagiFelix, Thebausffs, Siv HD nevei bizonyára ismerősen csengenek, ha valaha néztél LoL-os videókat, streameket. Ehhez a csoporthoz tartozik Agurin is, bár a török-német játékos korábban több csapatban is próbálkozott karriert befutni profi e-sportolóként. Igazán komoly eredményt csak kisebb ligákban ért el, de 2019-ben játszott abban a TCL-ben, ahonnan egyenes úton lehet(ett?) kvalifikálni a világbajnokságra. Tegnap a tartalomgyártónak sikerült az, amiről sokan csak álmodoznak. Egyszerre volt az EUNE és az EUW első helyén az ő fiókja.

Agurin az EUNE-szerveren

Charlie Heaton néven farmolja a győzelmeket a török-német fenegyerek, akit csak néha-néha tudnak megállítani az ellenfelek. 58%-os győzelmi aránya kifejezetten jónak számít ezzel a fiókkal, csak Viego és Bel'Veth az a legjátszottabb hősei közül, amelyekkel 50% alatt maradt. Dianával 54 mérkőzésből 43-at megnyert, egészen hihetetlen, hogy mennyire magabiztos ezen a karakteren. Jelenleg 1717 LP-vel dominálja a mezőnyt, második helyen, jelentős lemaradással követi őt PolskiKoz 1522 LP-vel.

Agurin az EUW-szerveren

Kicsit gyengébb számokat hoz az erősebb európai szerveren Agurin. 1201 mérkőzésből "csak" 650-et tudott győzelemmel zárni, 54%-os win rate-jével így is a legjobbak közé tartozik. Shyvana és Diana ezen a szerón is jól teljesít, azonban nem ezekkel a karakterekkel játssza a legtöbbet. Főleg Kha'Zix és Elise pörög mostanában nála, de IV. Jarvant is rengetegszer választotta ebben a rangsorolt szezonban. Bár most 1685 LP-vel a második helyen található a ranglistán (MagiFelix megelőzte őt 1690 LP-vel), volt olyan pillanat az elmúlt 24 órában, amikor nem volt nála jobb idéző EUW-n. 

Neked mi volt a legjobb rangsorolt helyezésetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézted már valaha Agurin streamjét?