Pletyka: Meghosszabbította szerződését az Astralis sztárja

Pletyka: Meghosszabbította szerződését az Astralis sztárja

Egyre több a bíztató jel az Astralis-szurkolók számára.

Bár hivatalosan még nem erősítette meg a dán szervezet, az LEC-informátorok szerint folytathatja astralisos karrierjét Kobbe Európa legrangosabb LoL-ligájában. Ez azonban még nem minden, ugyanis érkezett még egy hír az Astralisszal kapcsolatban. Hiába jelentkeztek be többen, hogy megvásárolnák az LEC-spotját a 2016-ban alapított együttesnek, végül zátonyra futottak ezek a tárgyalások.

Kobbe, Xerxe és Vizicsacsi

Dajor és JeongHoon 2023. november 20-áig szóló szerződést írt alá a csapattal, Kobbe, Xerxe és Vizicsacsi azonban jelen állás szerint idén novembertől szabadon igazolhat oda, ahova szeretne. A jelek szerint a vezetőség úgy gondolkodik, hogy a dán-koreai alsó ösvényes páros jól működött a nyári szezonban, ezért megtartanák a lövészt a 2023-as évre. Sajnos Xerxéről és Csacsiról ilyen jellegű pletykák nem keringenek az interneten, de ez nem jelenti azt, hogy csapat nélkül maradnának a veteránok jövőre.

Astralis LEC-spotjának eladása

Az elmúlt hónapokban megkerülhetetlen voltak azok a posztok, amelyek arról szóltak, hogy most épp melyik szervezet szeretné megvenni a dánok LEC-spotját. Wooloo szerint azonban hiába érkeztek konkrét ajánlatok (az egyik a GIANTStől, a másik egy meg nem nevezett csapattól), végül maradnak Dajorék a topligában. A hoppon maradt potenciális vásárlók szomorkodhatnak, mivel a KOI-Rogue és a Heretics-Misfits Gaming adásvételek leütése után nagyon úgy tűnik, hogy befejeződtek kifejezetten a csapatokat érintő mozgolódások.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!