Ingyenes LEGO Fallout-játék jelent meg online

Ingyenes LEGO Fallout-játék jelent meg online

Fantasztikus ötlet! Neked is tetszik?

A Fallout volt már számítógépes játék, táblás játék, mobiljáték, YouTube-sorozat, és hamarosan Amazon tévésorozat is lesz belőle. Milyen ötlete lehet még a rajongóknak? Nekünk van egy tippünk.

Mit szólnál egy Lego-játékhoz? Najó, ez nem a mi fejünkből pattant ki, ráadásul nem is csak egy álomról van szó. Ugyanis hála a YouTubernek és játékfejlesztőnek, ThrillDaWillnek, még ha nem is hivatalosan, de ez már létezik. A tartalomgyártó az elmúlt hónapokban egy olyan játékon dolgozott amely a Legót és a Falloutot ötvözi. Az eredményt a lenti videóban láthatod, egy lenyűgöző minifilmmel az elején, olyannal, amilyet egy hivatalos Fallout-játék elején szoktunk látni. Majd látjuk magát a játékot és a fejlesztés néhány fázisát is.

A Lego Fallout tényleg rengeteg Fallout-funkciót tartalmaz, többek között VATS-t, Pip-Boy-t, stimpackeket, raidereket, egy Fat Man-t például. Amennyiben megtetszett, van egy jó hírünk, ingyenesen letöltheted és játszhatsz vele. A világ hatalmas, romos házakkal, járművekkel és természtesen ellenséggel, akiket le kell győzni. Nem egy könnyű játék, gyorsan utol érhet a halál. Persze nem kell egy tripla A-s játékra gondolni, a teendőink nagy része harcolás és gyűjtögetés, de egy szép és lenyűgöző világot kaptunk. Az ötlet tehát remek, már csak az kellene, hogy egy csapat összeálljon, tőkét szerezzen hozzá és hivatalosan is megvalósítsa, akár ThrillDaWill bevonásával!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!