LoL: Két hős hasít a 12.19-ben érkezett buffok után

LoL: Két hős hasít a 12.19-ben érkezett buffok után

Valamennyire azért várható volt, hogy ennyi buff után tényleg a meta aktív szereplői lehetnek majd.

A 12.19-es League of Legends-patchben elszabadultak az erősítések, összesen 16 hős kapott kisebb-nagyobb mértékű változtatásokat annak érdekében, hogy a győzelmi mutatóik emelkedésnek induljanak. Két karakter ebből a népes mezőnyből abszolút kiemelkedik, ugyanis Nasus és Blitzcrank a buffok után konkrétan szárnyal. Egyelőre lehetséges hotfixről nem kommunikált semmit a Riot, vagyis a következő közel két hétben számíthattok arra, hogy a "dinamikus duó" dominálja majd a Solo Queue-mérkőzéseket.

Nasus a 12.19-es buffok után

  • 52,91%-os győzelmi arány a felső ösvényen
  • 9,29%-os választási arány
  • 6,43%-os tiltási arány

Egyik pillanatról a másikra ugrottak meg az értékek, amelyek mutatják, hogy abszolút megéri most választani a shurimai harcost. Erősítették a W és az R képességét, amelyeknek köszönhetően mind az ösvényfázis, mind a csapatharcok egyszerűbben megjátszhatóak. Mitikus tárgyból a Divine Sunderert érdemes választani, utána lehet építeni a full tank itemeket.

Blitzcrank a 12.19-es erősítések után

  • 53,99%-os győzelmi arány támogatóként
  • 9,79%-os választási arány
  • 20,02%-os tiltási arány

Bár a Riot azt tervezte, hogy a felső ösvényen, valamint a dzsungelben is használják majd a hőst, a játékosok inkább maradtak a jól bevált szerepkörnél. A kezdeményező támogatók egyik koronázatlan királya jóval több sebzést képes kiosztani, miközben nem változtak a töltési idői drasztikusan. Eddig sem volt rossz supportként, de most már a legjobbak között kell emlegetni. A statisztikai oldalak a Tier S/Tier OP kategóriákba sorolják be, ami mutatja, hogy mennyire hatékonyan működik a jelenlegi metában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb mitikus tárgy Blitzcrankre?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.