Hirdetés

LoL: "Zúzós" chromák, ikonok és hangulatjelek érkeztek a PBE-re

Hamarosan már élesben játszhattok a legújabb Űrzúzda hőskinézetekkel.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

A Riot Games bánatára idő előtt már kiszivárogtak a 2022-es Space Groove, azaz Űrzúzda kozmetikai tartalmak. Ettől függetlenül tartotta a League of Legends fejlesztője magát a megszokott menetrendhez, ezúttal is kedd este jelentették be, hogy milyen újdonságok érkeznek hamarosan a kliensbe. A sosem látott hőskinézeteket, ikonokat, hangulatjeleket és chromákat már most kipróbálhatjátok a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén

Space Groove Gragas - 1350 RP

Space Groove Lissandra - 1350 RP

Space Groove Nami - 1350 RP

Prestige Space Groove Nami

Space Groove Ornn - 1350 RP

Space Groove Taric - 1350 RP

Space Groove Teemo - 1820 RP

Space Groove Twisted Fate - 1350 RP

Victorious Sejuani 

A 12. rangsorolt szezon főnyereményét, a Diadalmas Sejuani skint úgy szerezhetitek meg, ha eléritek legalább a Gold IV rangot Flexben vagy Solo/Duo Queue-ban. Erre egészen november 14-én éjfélig van lehetőségeket, utána már soha többet nem nyílnak meg a kapuk, amelyek végén ez a limitált és exkluzív tartalom vár.

Azoknak is van egy jó hír, akik a mitikus chromákat gyűjtik. A következő ilyen "nagyon menő" átszínezést a Galaxy Slayer Zedhez készítették el a grafikusok, ha szeretnétek rátenni a kezeteket erre a tartalomra, akkor már most tegyétek félre az esszenciát.

Az új kozmetikai tartalmakat, avagy skineket, chromákat, ikonokat és hangulatjeleket az alábbi galériában pörgethetitek végig!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Neked megvan a Galaxy Slayer Zed skin?

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!