LoL: Van, amikor még az istenek is elbuknak

LoL: Van, amikor még az istenek is elbuknak

Megmosolyogtató és szokatlan Faker hibája.

Mindannyian hibázunk, de a világ legjobbjaira jellemző, hogy ezt jóval kevesebbszer teszik, mint egy átlagos játékos. Különösen igaz ez minden idők legjobbjára, a Kecskére (G.O.A.T), Fakerre, aki hírhedt pontosságáról és precizitásáról. Képességei felől sincsen semmilyen kétség, emellé az egyik legprofibb idéző, akit ismerünk. Olykor azonban nála is becsúszhatnak hibák. A lentebb megtekinthető megmozdulás is nagyon megmosolyogtató, ám ennek láttán azért nem érdemes egyből egy lottózóba rohanni, hogy megtegyük a DRX végső győzelmét. Van rá esély, de nem emiatt, még akkor is, ha valószínűleg Defték is jót szórakoztak a playen. Mit is látunk?

A mérkőzés kezdetén vagyunk egy rangosorlt meccsen. Faker a dzsungelbe került és Bel'Veth-tel játszik. A felső ösvényes Fiora egy keveset segít neki a Blue-nál, aztán természetesen magára hagyja. 500 életerőpont körül elkezdi kite-olni a Gromp irányába. Eddig semmi meglepő nincs, minden magasabb szinten álló dzsungeles ezt csinálja. Lesmite-olja a békát, ezzel beaggrózva azt, de ekkor bekövetkezik mindenki rémálma (legalábbis a technikában kevésbé gyakorlott idézőké). Ahogy átcsúszik a Grompon, a Kék erősítés resetelődik, visszafut a helyére és feltöltődik az életereje. Így már nincs elég sebzése és HP-ja Fakernek, hogy megölje őket, és meghal. 

Elsőre persze nagyon vicces, de valószínűleg nem csak Faker hibázott. A klipet elemző Tyler1 is arra a következtetésre jut, hogy szerverlagg tréfálhatta meg a háromszoros világbajnokot, ugyanis mások, például a Sylas és ő Dravennel is belaggolt. Mindenesetre megnyugtató, hogy a Worlds döntőjében a középső ösvényen láthatjuk majd a koreai zsenit. Emellett jár a kalapemelés is a Kék erősítésnek, megölni Fakert még a legjobbaknak sem egyszerű, de ő olyan outplayt mutatott be, hogy leesett a nézők álla. Amennyiben egy Guess my ELO-videó során kerülne elő ez a megmozdulás, minden bizonnyal nem túl magas rangot tippelne a játékban résztvevő, feltételezve, hogy névről nem ismeri fel a T1 legendáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Téged mikor ölt meg utoljára a Blue?

  • 38 %
  • 8 %
  • 0 %
  • 8 %
  • 46 %