LoL: Faker és az Robotember, avagy az NA Solo Queue egy veszélyes hely

LoL: Faker és az Robotember, avagy az NA Solo Queue egy veszélyes hely

Nem egyszerű LP-t farmolni a legjobbaknak az észak-amerikai szerveren.

A T1 és az RNG hamarosan összecsap az Idézők szurdokában, hogy eldöntsék egy remeknek ígérkező Bo5-ös szériában, melyik együttes léphet tovább az elődöntőbe. A két együttes a 2022-es MSI-döntőjében találkozott utoljára, akkor a Royal Never Give Up diadalmaskodott 3-2-re. A szettre mindenki más módon készült fel, ami biztos, hogy Faker egy kis Solo Queue-val ütötte el az idejét. A háromszoros világbajnok rangsorolt kalandozásai során találkozott egy jungle Blitzcrankkel, amelyiknek sikerült "solo bolóban" begyűjtenie a GOAT skalpját.

Több mint 100 000-n nézték már meg midbeast videóját, amelyben Slyas és a Robotember összecsapása látható. Mindkét hős 6-os szinten volt az adok-kapok pillanatában, egyikőjük sem rendelkezett tehát előnnyel ezen a területen. A parádés 1v1 végén végül mégis Viktor kreálmánya diadalmaskodott, ami jól mutatja, hogy a Blitzcrank jungle igenis élhető választás lehet a mostani metában. A statisztikák alapján a jótól mindenképpen messze van, de meglepetést tud okozni a gyanútlan ellenfeleknek. Frostfire Gauntlet, Nashor's Tooth és Demonic Embrace a három legjobb választás a hősre, W és E max mellett. Rúnából a Hail of Blades maximalizálja a sebzéskiosztást, de az igazán bátrak megpróbálkozhatnak a Lethal Tempóval is.

Faker bizonyára nem gondolta volna, hogy ilyen élményekkel gazdagodik az Egyesült Államokban, de megtanulta a leckét. Ha egy Recurve Bow-val rendelkező Blitzcrank szalad felé 6-os szinten, akkor inkább jobb felhúzni a nyúlcipőt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Faker ma választ Sylast?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.