Akciófigyelő: Fegyvert vállhoz, irány Vietnám! Itt vannak az Epic legújabb ingyenes játékai

Akciófigyelő: Fegyvert vállhoz, irány Vietnám! Itt vannak az Epic legújabb ingyenes játékai

Egy kiváló multis lövöldét szerezhettek meg, ha ellátogattok az EGS-re.

Sorban érkeznek a jobbnál jobb játékok az Epic Games Store "ingyenes és örökre megmarad" polcára. A Fallout 3: Game of the Year Edition és Evoland Legendary Edition két héttel ezelőtt felkavarta az állóvizet, majd jött a Saturnalia és a Warhammer 40,000: Mechanicus párosa, amely szintén maximálisan megérte azt a néhány kattintást. A mai naptól a Filamentre és a Rising Storm 2: Vietnamra tehetitek rá a mancsotokat, természetesen nulla forintért.

Filament

Több mint 300 fejtörő vár titeket azon a hajón, amelyeket különböző kábelek segítségével kell megoldanotok. Miközben haladtok előre a puzzle-ökkel teli világban, úgy tudhattok meg egyre többet a Juniperről, annak legénységéről, valamint a korábban történt eseményekről. A 2020-as kaland nem egy könnyen emészthető alkotás, de ha megadjátok neki az esélyt, akkor jól szórakozhattok vele.

Rising Storm 2: Vietnam

A második játék Vietnámba kalauzol el titeket, ahol 1955. november 1-jétől 1975. április 30-áig zajlott a 20. század egyik legvéresebb háborúja. A kizárólag többjátékos módra korlátozott program 64 fős ütközeteket szimulál, több mint 20 különböző pálya segítségével. Irányíthatjátok a vietnámi patriótákat, az amerikai beavatkozókat, a Viet Cong katonáit és az ausztrál haderő tagjait is. Több mint 50 különböző fegyvert forgathattok, sőt 4 helikopter felett is átvehetitek az irányítást. Áshattok alagutat, elhelyezhettek csapdákat és aknákat. A háború borzalmait a lehető legjobban szerették volna visszaadni a fejlesztők, ezért mindenképpen készüljetek fel a brutalitásra és a minél valósághűbb jelenetekre.

Az ingyenes Filament és Rising Storm 2: Vietnam videójátékokat november 10-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ha lehetőséged lenne, akkor ellátogatnál az űrbe?