FIFA 23: A korábbi címek legjobb zenéi hozzák vissza a vb-hangulatot

FIFA 23: A korábbi címek legjobb zenéi hozzák vissza a vb-hangulatot

Mindenki a kedvenceit hallgatva böngészhet a menüben!

Az idei világbajnokság különleges lesz, mivel nem nyáron, hanem a szezon kellős közepén novemberben és decemberben rendezik meg. Az esemény már hetekkel ezelőtt lelepleződött, az első vb-lapok is kiszivárogtak. Aztán az EA már hivatalos videót is kiadott róla. Szeretnék, ha a játékosok számára a lehető legautentikusabb és legemlékezetesebb World Cup-élményt nyújtanák. Ez igaz lesz az egész játékra, nem csak az Ultimate Teamre. Most egy újabb részlet derült ki arról, mivel szeretnének még kedveskedni a rajongóknak.

Ezek pedig a zenék. Idén nem új lejátszási listát kapunk, hanem az eddigi FIFA-játékok legjobb zenéit hallgathatjuk újra a közösség szavazatai alapján. Sok ikonikus és közkedvelt számot hallgathattunk az elmúlt évek során, amelyek tökéletes hátteret biztosítottak, amíg a menüben böngésztünk, játékost vagy csapatot készítettünk, esetleg a tökéletes felálláson dolgoztunk. 

Össze is raktak egy hatalmas lejátszási listát Spotify-on, 100 dallal, így több, mint hat órán keresztül élvezhetjük kedvenc zeneszámainkat. Elsőre talán nem tűnhet nagy dolognak, valóban egy apró részlet, ám az jó, hogy az EA nyit a játékosok fele, megkérdezi őket, és a közösség ízlése alapján formálja a játékot. Ez nekik is jó, mert ezzel nehezen lőhetnek mellé, és a játékosoknak is jó, mert egyrészt fontosak, másrészt úgy alakul a játék, ahogy azt szeretik. Persze az elmúlt évek során rengeteg zene bukkant fel, a közösség is óriási, de egy ilyen listával mindenki megtalálhatja azt, amit szeret.

Neked melyik a kedvenc zeneszámod a FIFA-ban? Benne van a listában?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van kedvenc számod a FIFA-játékokból?