Megjelenési dátumot kapott az Atomic Heart

Megjelenési dátumot kapott az Atomic Heart

Már nem kell sokat várni a megjelenésre.

Az Atomic Heart, az orosz Mundfish fejlesztő retro-futurisztikus szovjet FPS-e végre egy biztos megjelenési dátumot kapott. Fellélegezhetnek tehát a rajongók, mert sokáig úgy tűnhetett semmi nem lesz az egészből. A Bioshock-klónnak kikiáltott projek körül nagy csend honolt, több, mint egy évig nem tudtuk, hogy halad a fejlesztés. Ráadásul Mundfish az ukrán invázió kirobbanása után egyetlen bejegyzést sem osztott meg a közösségi médiában egészen augusztusig.

Ekkor ugyanis egy trailerrel jelentkeztek, aminek a végén a megjelenési dátumot is megjósolták, amely 2022 végére volt tervezve. Ez úgy tűnik megdőlt, mert azóta újabb előzetes került ki.

Ebben pedig már egy 2023-as dátum szerepelt. Egészen pontosan február 21-én jelenik meg a program Steamen és a Windows Store-ban. A videóban emellett ízelítőt kaptunk a hangulatról, az ellenfelekról, láttunk robbanásokat, mutáns rémeket, robot bérgyilkosokat. A konkrét dátumnak azért is örülhetünk, mert amikor a Focus Home Interactive beszállt a játék kiadásába, még csak azt jelölték meg, hogy télen érkezik. Úgy tűnik tehát, hogy a csúszást sikerült megállítani. Ennek hátterében egy szokásos ok húzódik, a készítők szerettek volna még csiszolni a játékon, hogy a lehető legmagasabb minőségű játékot kapják a rajongók.

A trailer egyébként nem árul el semmi újat, a megjelenési dátumot leszámítva. Többnyire gyors vágásokból áll, amelyekben rengeteg harcot, lövöldözést és vagdalkozást látunk, valamint ellenséget és vért mindenhol.

Neked tetszett a trailer? Várod már a játék megjelenését?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod az Atomc Heart megjelenését?

  • 29 %
  • 71 %