Ingyen szerezhetünk meg egy vicces szimulátort Steamre

Ingyen szerezhetünk meg egy vicces szimulátort Steamre

Mindig örülünk, ha ingyenesen gyarapíthatjuk a Steames gyűjteményünket.

Méhecske, medve, pap, fűnyíró, autószerelő, szobafestő, kecske (!)... gyakorlatilag mindenből létezik már ma szimulátor, de itt ne egy versenyszimulátorra gondoljunk, hanem olyan játékokra, melyek vagy komolyan veszik magukat és részletesen mutatnak be egy-egy szakmát vagy épp ellenkezőleg, pusztán trollkodnak. Néha ezekre is szükség van, most például pont nem árt ha a halloweeni horrorok után előveszünk valamilyen vidám, kifejezetten vicces játékot. Na az Internet Cafe Simulator pont ilyen!

A 2019-es program korábban nagy sikert futott be Twitchen, néhány hétig rengetegen játszottak vele, pusztán azért mert viccesen rossz. Dolgunk, hogy szó szerint egy koszos kis lyukból a világ legmenőbb és legjobban felszerelt gamer birodalmát húzzuk fel. Ez persze könnyen hangzik, de ebben a játékban semmi sem az.

Játékelemeket nem akarunk elspoilerezni, inkább nézzétek meg ti magatok főleg, hogy most ingyenes a játék! A Fanatical boltjából néhány kattintással megszerezhető, majd beaktiválható Steamen. Az ajánlat még közel 5 napig tart, ha nem siettek, könnyen lemaradhattok róla.

Az ingyenes Internet Cafe Simulatorért kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!