Letarolta a gamervilágot a God of War Ragnarök

Letarolta a gamervilágot a God of War Ragnarök

Öt nap és végre mindenki számára elérhető lesz a legújabb God of War, ami egy igazi mesterműnek tűnik.

Persze minden jel afelé mutatott, hogy a Sony és a Santa Monica Studio megismételheti majd a 2018-as God of War sikereit, azért az ritka, hogy egy csapat kétszer egymás után ennyire tökéletes játékot adjon ki a kezei közül. Márpedig most erről van szó!

Kratosék új kalandja, a God of War Ragnarök jött, látott és győzött. Bár a nagyközönség számára, majd csak november 9-én lesz elérhető, a sajtó már lecsaphatott a játékra, a tesztek pedig egy egészen kivételes, közel tökéletes játék képét festik elénk. Ha szeretnétek spoilermentesen megismerkedni a játékkal, ajánljuk a PCGURU tesztjét.

Szinte kivétel nélkül 9 és 10 pont közötti értékeléseket kap a játék, de sok olyan teszt is van, amik egyenesen 10/10-re értékelik. Metacriticen máris máris utolérte elődje sikerét, jelenleg mindkét játék 94-es átlagos pontszámon áll. Ezzel nem csak a minden idők legjobb PlayStationös játéka címre pályázik jó eséllyel, de az Elden Ringet is megszorongathatja.

A FromSoftware alkotása ugyanazon a platfromon (PS5-ön) 96-os pontszámmal rendelkezik. Nem is vitás, hogy kettejük közül kerül majd ki a 2022-es esztendő legjobb játéka, a kérdés már csak az, hogy melyik lesz a befutó?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik lesz idén az év játéka?

  • 20 %
  • 50 %
  • 30 %