LoL: Mi lesz a Worlds végeredménye? Fakerék megválaszolták!

LoL: Mi lesz a Worlds végeredménye? Fakerék megválaszolták!

Reméljük szoros, ötmeccses párharcot kapunk, ami méltó lesz egy Worlds döntőjéhez.

Már csak egy napot kell várni, és elérkezik a League of Legends világának legjobban várt párharca, a Worlds döntője! Rajongók milliói próbálják meg előre megtippelni a végeredményt. A két csapat szurkolói minden bizonnyal inkább egyoldalúbb összecsapást szeretnének – természetesen kedvenceik javára –, de a semleges nézők inkább egy fordulatos, 3-2-es eredményt látnának legszívesebben. Mit gondolnak erről az értintettek?

A döntő előtti sajtónapon megkérdezték a T1 játékosait, hogy milyen végeredményre számítanak. Abban nincsen semmi meglepő, hogy T1-győzelmet várnak, de a különbség már meglepőbb. Fakerék győzelme papíron talán egyértelműnek tűnik, pick'emen a tippelők 84,2%-ka rájuk tette a voksát, és a szakértők is inkább az ő győzelmüket jósolják. Bár ehhez hozzá kell tenni, a LoL-os meccseket az Idézők Szurkdokában játszák, és nem egy kockás lapon, ezt pedig a vb-re negatív mérleggel kijutó DRX már megmutatta a Royal Never Give Up ellen a play-inben, a Top Esports ellen a csoportkörben és az elődöntőben a Gen.G ellen is,továbbá a címvédő EDG ellen sem volt egyértelmű a fölényük papíron, mégis nyertek. 

Ez alapján tehát nem szabad őket leírni. A T1 négy játékosa, Oner, Faker, Gumayusi és Keria azonban egyaránt 3-0-s végeredményre számít, természetesen az ő javukra. Zeus egyébként nem volt ott a sajtóeseményen, mert megfázással küzd, ezért pihen, hogy 100%-os formába kerüljön a kezdésig. Szerencsére nem covidos, így ott lehet majd jelen állás szerint a színpadon.

Mit várnak más játékosok és edzők? Természetesen a DRX-oldalán is megy a fogadkozás, Deft például viccesen megjegyezte, hogy Keria anno megígérte neki, hogy segít vb-t nyerni, most itt a remek lehetőség rá. A már világbajnok BeryL (aki sorozatban harmadik vb-döntőjében vesz részt) pedig elmondta, hogy mindent beleadnak, hogy a klasszis ADC is felülhessen a trónra. A T1 edzője, Bang, úgy véli, aki az első meccset behúzza, az 3-1-re meg is tudja nyerni a párharcot. Amint már említettük, a legtöbben T1 győzelmet várnak, Reapered 3-0-t, legjobb esetben is 3-1-et, Impact, aki már nyert a T1-nal vb-t, szintén 3-1-et vár, csakúgy, mint Flame, míg az LCK-caster Chronicler söprésre számít. A számok tehát nem a DRX-nek kedveznek, de látva a menetelésüket, bátorságra vall lebecsülni őket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ki nyeri meg szerinted a vb-t?

  • 55 %
  • 45 %