A tankok belsejében: Leopard bemutató

A tankok belsejében: Leopard bemutató

Csatlakozz a brit hadsereg veteránjához és a páncélozott hadviselés oktatójához, Richard „The Challenger” Cutlandhez a Leopard 1 fedélzetén.

Merülj el új minisorozatunk három videójának második részében, amelyet kizárólag a Tankfeszt 2022-re készítettünk, és amit a korábbi „A tankok belsejében” történelmi videósorozatunk ihletett. Kinyitjuk a parancsnoki ajtót, és megvizsgáljuk a hidegháború három leghíresebb alapharckocsiját. Csatlakozz a brit hadsereg veteránjához és a páncélozott hadviselés oktatójához, Richard „The Challenger” Cutlandhez a Leopard 1 fedélzetén, ami a Porsche által Nyugat-Németországban tervezett alapharckocsi volt a hidegháború csúcspontján.

A Tigrishez és a Párduchoz hasonlóan ez is egy vadmacskáról kapta a nevét, de a sebesség és a lopakodás hangsúlyozása új megközelítést jelentett a német harckocsitervezésben. Nézd meg, ahogy Richard ezt a jól ismert német harckocsit a bovingtoni tankmúzeum pályáján vezeti.

A Leopard 1-ről

Nyugat-Németország fő harckocsija. A fejlesztés 1956-ban vette kezdetét. Az első prototípusokat még ebben az ében elkészítette a Krauss-Maffei művek. Több, mint 10 ország hadseregében szolgált.

Mit gondolsz a Leopard 1-ről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mit gondolsz a Leopard 1-ről?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.