LEC: Finn érkezhet az Astralisba, ezzel Vizicsacsi számára nem marad hely

LEC: Finn érkezhet az Astralisba, ezzel Vizicsacsi számára nem marad hely

Kiszorulhat a mezőnyből a legjobb magyar idéző.

Folyamatosan mozgolódnak a csapatok az LEC-ben, nem marad olyan ötös, ahol ne lenne változás. Magyar szempontból azonban rossz hírrel szolgált a blix.gg forrása, ugyanis úgy értesült, hogy az Astralisban folytatja pályafutását Finn "Finn" Wiestål. A svéd felső ösvényes szóbeli megállapodást kötött a dán szervezettel, hogy a 2023-as évben a csapatot erősíti. Úgy tűnik, az EXCEL és az Astralis játékost cserél, mert Xerxe pedig a britekhez csatlakozik. Ezzel megerősítést nyernek azok a korábbi hírek, miszerint az Astralis nem tartja meg Vizicsacsit.

Egyébként egy eurójába sem kerül a dánoknak Finn megszerzése, miután az Odoamne-igazolás miatt nem kellett kivásárlási díjat fizetniük az EXCEL felé. Finn idén mindkétszer hatodik helyen végzett az LEC-ben, tehát bejutott a rájátszásba tavasszal és nyáron is, de azonnal búcsúztak is ott. Ezzel szemben az Astralis nem jutott be a top 6-ba, tavasszal utolsók voltak, nyáron 9. helyen végeztek. Papíron tehát hátralépett, de lehet az ő általa nyújtott extra kell ahhoz, hogy play-offba jusson majd az Astralis 2023-ban. 

Tapasztalt játékosról beszélünk, hosszú pályafutással, az EXCEL előtt szerepelt az LCS-ben a CLG-nél, az LEC-ben a Rogue-nál, de tagja volt korábban a Movistar Ridersnek és a Ninjas is Pyjamasnak is például. Azt nehéz megjósolni, mi lesz így Vizicsacsi sorsa, játékosként nem lesz egyszerű LEC-spotot találnia, de láttuk korábban, hogy edzőként is lehet rá számítani, amikor LEC-győzelemig segítette Armutot és a MAD Lionst.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted lesz jövőre magyar játékos az LEC-ben?

  • 38 %
  • 6 %
  • 31 %
  • 25 %