LEC: Hylissang távozik a Fnatictól, román duóval erősítene az EXCEL

LEC: Hylissang távozik a Fnatictól, román duóval erősítene az EXCEL

A jelek szerint egyetlen csapat sem marad az LEC-ben, amelyik 2023-ra ne változtatna a kezdőötösén.

Folyamatosan pörögnek az események az LEC-csapatok háza táján, csak úgy kapkodják a fejüket a játékosok és a rajongók. A legújabb pletykák szerint legendás idézők válthatnak szervezetet a következő szezonokra, ugyanis a Fnatic, a Rogue és az EXCEL is érintett lehet a frissen kiszivárgott átigazolásokban. A legfrissebb 2023-as pletykákat ezúttal is LEC Wooloo szállította, de a blix.gg oldal is lehozott egy váratlan hírt.

Hylissang távozik, Rhuckz érkezik

A 2022-es League of Legends-világbajnokságon kényszerhelyzet alakult ki a Fnatic csapatánál, ugyanis betegség miatt nélkülözniük kellett a nyitónap a bolgár támogatót. Rhuckz beugrása azonban jól sült el, két győzelmet szerzett vele az együttes, így remekül nyitottak az év legnagyobb versenyén. Nem véletlen, hogy a második félidős mélyrepülés után felerősödtek azok a hangok, akik a Hylissang-Rhuckz cserét követelték a vezetőségtől. A bennfentesek szerint ez be is következik 2023 tavaszára, már csak egyetlen kérdés marad nyitott, hogy Vizicsacsi egykori csapattársát merre sodorja tovább az élet.

Odoamne és Xerxe az EXCELt erősíti jövőre

Dinamikus román duót igazolhat 2022 egyik legnagyobb meglepetéscsapata, a tavaszi és nyári LEC-rájátszások 6. helyezettje. Finn és Markoon helyére érkezhet a Rogue-gal nyári bajnoki címet ünneplő veterán, valamint az Astralisban egész jó teljesítményt nyújtó honfitársa. Ami jó hír, hogy a Team Hereticsbe Bluerzort és Xerxét pletykálták, utóbbi azonban elkelt a jelek szerint, így a legjobb magyar dzsungeles számára megnyíltak a kapuk az LEC irányába.

Finn és Markoon további sorsát egyelőre homály fedi, nem lenne azonban meglepő, ha utóbbira lecsapna a G2 Esports vagy a Fnatic. A holland erdész volt az XL talán legjobb játékosa a nyári szezonban, mindenképpen megérdemli, hogy egy nagyobb együttestől esélyt kapjon a bizonyításra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

das

Kövess Minket!



Szerinted Markoon a G2 Esports dzsungelese lesz jövőre?