LoL: Eddig tarthatott Vizicsacsi és Xerxe astralisos karrierje

LoL: Eddig tarthatott Vizicsacsi és Xerxe astralisos karrierje

Egy titokzatos kép jelent meg a 2023-as LEC-ről, amelyről sajnos lemaradt a magyar LoL-legenda.

Egyre közeledik november harmadik hete, amikor az LEC-ben jelenleg még szerződéssel rendelkező profik szabadon átigazolhatóvá válnak. Ebben a cipőben jár Kiss "Vizicsacsi" Tamás is, a valaha volt legeredményesebb magyar idéző. A világbajnokságot is megjárt veterán topos 2022 nyarát az Astralis csapatánál töltötte, de az egyik legnagyobb informátor szerint jövőre már nem a dán együttes mezét öltheti magára. Egyelőre még minden információt kezeljetek pletykaként, azonban ami biztosra vehető, hogy LEC Wooloo nem igazán szokott valótlanságokat megosztani a közösségi médiában.

Vizicsacsi -> ?, Xerxe -> Team Heretics?

A titokzatos képről leolvasható, hogy az Astralis három játékost fixen megtart a 2023-as LEC tavaszi szezonjára. Dajor marad a középső ösvényen, ahogy az alsó ösvényes duó, Kobbe és JeongHoon sem távozik a szervezettől. Xerxére és Csacsira azonban nem látható utalás a 1001-es bináris kód mellett. A román dzsungeles az 100-nál, avagy a Team Hereticsnél anime karakterként, Xerx Lugnerként bukkan fel. Ez jelentheti azt, hogy a Misfits Gaming helyére érkező spanyol liga győztes és EU Masters-bajnok Bluerzor nélkül kezdi meg a Spring Splitet.

Remek kérdés, hogy Vizicsacsit merre sodorja tovább az élet. A 29 éves magyar profi felső ösvényes edzőként, Armut oldalán már megmutatta, hogy igenis képes nagy dolgokat elérni, ezért nem lenne annyira meglepő, ha ilyen szerepkörben bukkanna fel a következő szezonokban. Az LEC-vel kapcsolatos hivatalos bejelentéseket mindenképpen várjátok meg, mielőtt még elkezdenétek farkast kiáltani. Még Wooloo is képes hibázni, azonban a "kacsáknak" az aránya elenyésző.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Vizicsacsi marad az Astralisban, esetleg egy másik LEC-csapathoz igazol?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.