Nézz be a DRX történelmi szezonjának színfalai mögé!

Nézz be a DRX történelmi szezonjának színfalai mögé!

A csapat betekintést enged a szezonjukba, aminek a végén megnyerték a világbajnokságot.

A DRX az egész világot meglepte a 2022-es League of Legends Worlds során. Underdogként meneteltek végig, mindenkire rácáfolva. Mindezt azután, hogy az LCK-ban már közel sem voltak ennyire sikeresek. Viszontagságos útjukat most megnézhetjük közelebbről is. Persze a színpadon láthattuk őket, de mi történt a háttérben? Most választ kaphatunk erre, ugyanis videósorozatuk alapján betekintést nyerhetünk a szervezet életébe. Emellett Midbeast is készített egy hosszabb videót, amelynek főszereplője, a vb egyik hőse, Zeka.

Midbeast részéről remélhetőleg várhatunk további epizódokat, amelyek az ötös többi tagját helyezik a középpontba, bár mid mainként ez sajnos nem biztos. A videójában felhasznált több olyan felvételt is, amelyek a már említett sorozatban készültek.

Az e-sport rajongóknak mindenképpen ajánljuk a megtekintésüket, sok érdekességet meg lehet tudni a működésükről, a problémiákról, a módszereikről, amivel a világ elit szintjére kerülnek. Ebben a szezonban összesen 11 rész jött ki eddig, átlagosan 15-20 perc hosszúak. Angol tudás kellhet hozzá, mert angol felirat van rajta. Jó szórakozást!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Milyen végállomást jósoltál a DRX-nek a Worldsön?