Steam: Hetek óta ezen a játékon pörög mindenki

Steam: Hetek óta ezen a játékon pörög mindenki

Annyira sok embert érdekel a játék, hogy a top 10-ben két helyet is követelt magának.

A gaming világ jelenleg a God of War Ragnarököt magasztalja az egekbe, azonban ez a PC-seket nem igazán hozza lázba. A Sony konzoljaira fejlesztett exkluzív élményhez kötelező beszerezni legalább egy PlayStation 4-et, de az a legjobb, ha egyből PlayStation 5-ön csöppentek bele a nagybetűs Élménybe. De mi a helyzet az asztali számítógépes fronton? A Steam múlt heti eladási toplistájából elég jó képet kaphattok arról, hogy mostanában mi érdekli igazán a videójátékos közösséget.

Steam eladási toplista (44. hét)

  1. Call of Duty: Modern Warfare II
  2. Steam Deck
  3. Sonic Frontiers
  4. Football Manager 2023
  5. Call of Duty: Modern Warfare II (másik kiadás)
  6. Warhammer 40,000: Darktide
  7. Soulstone Survivor
  8. God of War
  9. Deep Rock Galactic
  10. Sonic Frontiers (másik kiadás)

Remekül nyitott a legújabb Sonic játék, ugyanis a Frontiers előrendelései és megjelenés utáni első napos számai is mutatják, hogy igenis van igény minőségi platformerekre. Nem panaszkodhat a Santa Monica Studio és a Sony sem, ugyanis a God of War 2020-ban PC-re portolt verziója hirtelen sokak számára egy olyan alkotás lett, amelynek helye van a gyűjteményben. Az új megjelenések közül a Football Manager 2023 és a Soulstone Survivors is remekül teljesített, utóbbi korai hozzáférésben érhető el jelenleg "Gőzön".

Egyik vetélytársa sem érhet fel azonban a Call of Duty: Modern Warfare II-höz, a remasterelt változat 2022-es kiadása már harmadik hete zárt a toplista élén. Az Activision Blizzard égisze alatt október 28-án piacra dobott termékről egyelőre megoszlanak a vélemények. Több mint 74 000 értékelésből csak 56,23% esik a pozitív kategóriába. Többen panaszkodnak az árazásra, másoknak az nem tetszik, hogy a fejlesztők egyszerűen nem fejezték be a játékot. Nem maradhatni ki azok a játékosok sem, akik a hibákkal és bugokkal kapcsolatban fejezik ki az aggályaikat a visszajelzések között. Összességében a CoD: MW 2 egy jó, de messze nem tökéletes program lett, azonban ha szeretted a legendás szériát, akkor mindenképpen adj a 2022-es változatnak egy esélyt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted már a CoD: MW 2 (2022)-t?