Storm Reid főszereplésével érkezik a Keresés franchise újabb része

Storm Reid főszereplésével érkezik a Keresés franchise újabb része

A nagy sikerű Searching alkotói újabb művön dolgoznak.

Számtalan kiváló filmmel találkozhattunk 2018-ban, de minden bizonnyal az egyik legkülönlegesebbre a Keresés címet viselő thriller sikerült. A történet egy édesapáról szól, akinek a 16 éves lánya látszólag nyom nélkül eltűnt. Az apa arra szánja el magát, hogy a beszáll a nyomozásba a modern technikát igénybe véve – ami teljesen a komfortzónáján kívül esik –, a nézők pedig az egész eseménysorozatot különböző digitális eszközökön át figyelhetik, mint például egy telefon vagy laptop. Ez az újszerű megközelítés sokak számára túlságosan ingergazdag lehetett, azonban ebben rejlett az egyedülállósága is.

A rendezők újabb történetet szeretnének elmesélni ugyanezekkel az eszközökkel, a főszerepet pedig ezúttal a fiatal és felkapott színésznő, Storm Reid kapta.

A sztori egy családi nyaralás tragédiájából kerekedik ki, ahol az édesapa köddé válása után, a lánya igyekszik őt előkeríteni. A főhős jártas az internet világában, így ahogy egyre mélyebbre ássa magát apja múltjában, gyorsan olyan információk birtokába jut, melyek által az ő épsége is veszélybe kerül.

A film 2023. január 20-tól lesz megtekinthető a mozikban, ha pedig hozza az elődje szintjét, mindenképpen érdemes lesz benevezni rá.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted lehet olyan jó mint az elődje?

  • 50 %
  • 50 %