Akciófigyelő: Egy legendás horror játékként vár ingyen az Epicen

Akciófigyelő: Egy legendás horror játékként vár ingyen az Epicen

Két játék, egy csapásra, avagy még mindig megéri ellátogatni az Epic oldalára.

Párosan szép az élet, tartja a mondás. Ez igaz az ingyenes videójátékokra is, amelyeket az Epic Games Store oldalán zsebelhettek be minden egyes héten. Ezúttal egy kiváló duóra csaphattok le nulla forintért, amelyiknek az egyik tagját csak és kizárólag ezen a platformon játszhatjátok, ugyanis még tart az exkluzivitás szakasza. De miről is van szó? Egy héten keresztül nem kell fizetnetek az Evil Dead: The Game-ért és a Dark Deityért

Dark Deity

Egy klasszikus egyjátékos módra épülő program vár titeket, egyenesen Japánból. Terrazael világának felfedezése talán kézikonzolon (Nintendi Switchen) jobban működik, de a PC-s portnak sem kell szégyenkeznie. Több mint 30 játszható karakter kísér téged végig az úton, amelynek végén ott van King Varic, maga a gonosz. A stílust szokni kell, de ha korábban próbáltál már kelet-ázsiai RPG-ket, akkor biztosan nem csalódsz majd ebben az alkotásban.

Evil Dead: The Game

A Péntek 13 mintájára elkészítették a Gonosz halott című kulthorror játékadaptációját. Ha korábban már kipróbáltad Jason Voorhees ámokfutását, akkor mindenképpen nyúlj rá erre az ingyenes programra, mert ugyanazt az élményt megkapod egy modernebb és "gonosz halottasabb" kiadásban. Teljes áron 11 040 Ft-ot kérnek el az Evil Dead játékért, ennyit garantáltan spórolhatsz, ha most ellátogatsz az EGS-re.

Az ingyenes Evil Dead: The Game és Dark Deity videójátékokat november 17-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad az eredeti 1981-es Evil Dead/Gonosz Halott című filmet?