Itt az Elemental első előzetese, mely alapján a Pixar következő remekműve lehet

Itt az Elemental első előzetese, mely alapján a Pixar következő remekműve lehet

Megfér egymás mellett a tűz és a víz?

A Pixar az elmúlt évtizedekben évről évre készíti nekünk a többnyire kiváló anámicáiós filmeket, elég ha a Verdákra, a Toy Story-kra, vagy a Felre gondolunk, de, hogy ne csak a régieket említsem, ugyanúgy hatalmas siker volt a 2017-es Coco, és a 2020-as Lelki Ismeretek is. A legújabb nagy dobásukról tavasszal beszéltek először, és akkor megtudhattuk, hogy a címe Elemental lesz, a történet pedig egy városban fog játszódni, ahol a különböző elemek – víz, föld, tűz és levegő – együtt élnek.

Egy órája, hogy kijött a film első előzetese, melyben a szokásos Pixar humorral találkozhatunk, de már ebből a rövid részletből kiderül, hogy mélyebb mondanivalója is lesz.

A film konfliktusát a tűzlány és a vízfiú kapcsolata adja majd, mely első ránézésre lehetetlennek tűnik, de később kiderül, hogy több közös van bennük mint gondolnák. Az Elemental 2023. június 16-tól lesz megtekinthető a mozikban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik a film az előzetese alapján?

  • 60 %
  • 40 %
Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.