Látványos címlapon Indiana Jones, több hivatalos információ is lelepleződik a filmről

Látványos címlapon Indiana Jones, több hivatalos információ is lelepleződik a filmről

A nyáron érkező filmről remélhetőleg sok részletet megtudunk hamarosan.

Napokkal ezelőtt számolhattunk be a fantasztikus hírről, miszerint Indiana Jones-sorozatot készít a Disney+, így a legendás franchise az öt film után kap egy szériát is a rajongók nagy örömére. Sokak talán elsőre megakadhatnak azon, hogy miért öt, hiszen a 2008-as A kristálykoponya királysága a negyedik film volt, és máig az utolsó, ami mozikba került. Azonban a nyáron érkezik az ötödik, egyelőre cím nélküli rész, amely az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban június 30-án érkezik. Habár sok rejtély övezi egyelőre az alkotást, az Empire november 24-i számából és annak címlapjáról több információt is megtudhatunk. Amellett, hogy Indiana Jones még mindig nagyon menő, és látványos borítót lehet vele készíteni.

Az Empire egy cikket is közölt mellé, amiből gyaníthatóan a történet az 1960-as évekbeli New Yorkban játszódik majd, legalábbis a történet egy része. Ugyanis ez derül ki az ehavi előfizetői címlapból, amin Indy aranyló fényben fürdik, és amit maga a film ihletett.

Magára a borítóra pedig jól megszokott felszerelésében tér vissza Harrison Ford.

Amennyiben filmes kincsekről van szó, kevés értékesebb van Indiana Jonesnál. Harrison Ford régésze évtizedek óta a tökéletes filmhős: a nácikat ostorozó, kalandvágyó, az ősi relikviákról hatalmas tudással és valódi emberi sebezhetőséggel rendelkező történelemőrült, kalapban, oldalán jellegzetes ostorával. Ha pedig az Indiana Jones-filmek megtanítottak minket valamire, akkor az az, hogy egy igazi kincs sosem marad elásva. Ez nem lesz másképp 2023-ban sem. Ezúttal azonban nem Steven Spielberg ül a rendezői székbe, hanem James Mangold kezébe kerül a karmesteri pálca. Az újság azt ígéri, hogy exkluzív fotók özönével kaphatunk képet arról, hogy mit is várhatunk az ötödik filmtől, valamint információkkal szolgál interjúkon keresztül, melynek alanyai Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Shaunette Renée Wilson és Boyd Holbrook, James Mangold rendező, Jez és John-Henry Butterworth írók, valamint Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel producerek. Reméljük minél többet elárulnak a projektről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már az ötödik Indiana Jones-filmet?