Diablo: Ennél menőbb gamer telefont még nem láttál!

Az egész pack menő, de külön piros pont jár a Worldstone formájú dobozért.

A jelenlegi egyik, ha nem a legerősebb androidos telefon a piacon az ASUS ROG Phone 6 Pro, de nem szégyenkezhet a kistestvére sem, az ASUS ROG Phone 6. Aki gamer telefont keres és elviseli, hogy például fotózási funkciókban egy fokkal gyérebb a készülék kínálata, mint a mobilpiac más szereplőinek esetében, annak ez a telefon a tökéletes választás, feltéve persze ha készek vagyunk mélyen, nagyon mélyen a zsebünkbe nyúlni.

Korábban kapott már a készülék Batmanes kiadást, most pedig a legújabb kollaboráció, ami ezúttal a kőkemény gamereket célozza meg. A választás pedig nem is lehetne egyértelműbb, hát persze, hogy a Diablo Immortallal karöltve dobja ki speciális készülékét az ASUS.

Igen, azzal a Diablo Immortallal, amit anno annyira szidott csaknem a teljes közösség. Az igazság azonban az, hogy hiába minden sírás-rívás, a játék önmagában jól működik, tartalmas, izgalmas, egy remek epizód a Diablo-széria életében, ami tény és való, hogy kegyetlenül pénzéhes, de mégis őrült összegeket termel. Mintha mindenkinek csak az első két hétben lett volna baja a túlzott költekezéssel.

Kijelenthetjük tehát, hogy Diablo 4 ide vagy oda, az Immortal is egy sikeres játék és valószínűleg az új ROG Phone is kelendő lesz. Nem csak a telefon külseje és csomagolása kapott elképesztően menő, minőségi és igényes megjelenést, de maga a készülék is új, kifejezetten a Diablo Immortalra kihegyezett funkciókkal bővült (pl.: Diablo live wallpaper, Diablo tematikájú töltőanimáció, stb.) és még egy kis in-game jutalmat is szerezhetünk vele.

A készülék értékesítése a mai napon (11.18) indult el, a promóciós időszak pedig egészen 2023.12.30-ig tart. Ha ebben az időszakban vásárolod meg a telefont, akkor a következő in-game jutalmakat is megkapod:

  • The Adventure’s Pack
  • 6 x Aspirant’s Keys
  • 100 x Culling Stones
  • 4 x Reforge Stones
  • 3 x Gem Power

A készülék nem olcsó, az biztos. Bőven 400 ezer forint fölött kell fizetnünk érte, de az árért cserébe egy bitang erős, egyedi, stabil és megbízható gamer telefon üti a markunkat, aminek higgyétek el, bőven van piaca még itthon is. Ez a Diablo Immortalos egyedi darab pedig elképesztő, rég láttunk ennyire menő mobilt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!