Kiszivároghatott a Diablo IV megjelenési dátuma!

Kiszivároghatott a Diablo IV megjelenési dátuma!

A pénzéhsége ellenére nem volt rossz az Immortal, de azért még inkább a Diablo 4-et szeretnénk már a kezünk közé kapni!

Szemtelen mikrotranzakciók ide vagy oda, a Diablo Immortal igenis óriási siker. Nem elég, hogy hatalmas a játékosbázisa, de anyagilag is sikeres. Pont a napokban derült ki, hogy a megjelenése óta mennyi pénzt termelt a játék, spoiler nélkül, nem fogod elhinni, hogy az elégedetlen játékosok mennyit tudnak költeni erre a játékra is!

Mindeközben pedig már az újabb nagy dobására készül a Blizzard. Egyre közelebb vagyunk ugyanis a Diablo IV megjelenéséhez, ami végre tényleg az a Diablo-játék lehet, amire hosszú évek óta várunk már. Idén annyit már elárultak, hogy valamikor 2023-ban jelenhet meg a játék, a legfrissebb szivárgások szerint pedig 2023. első feléről van szó! Ha hihetünk a kiszivárgott infóknak és nem lesz csúszás sem, akkor 2023 áprilisában már a Diablo 4. részét nyüstölhetjük majd!

Sőt, a friss infók szerint a játék szerepet kap majd a decemberi The Game Awards Shown, a várakozások szerint ott jelentik majd be a megjelenését és a 2023. februárjában induló bétatesztelést is. Reméljük valóban így lesz és néhány hét múlva tényleg új Diablo IV infókat kapunk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!