CS:GO: Melyik versenyen lesz elsőként Anubis Dust II helyett?

CS:GO: Melyik versenyen lesz elsőként Anubis Dust II helyett?

Értem én, hogy D2-t le kellett cserélni, de miért pont Anubisra?

Derült égből villámcsapásként érkezett tegnap az IEM Rio Major utáni első frissítés. A Valve nem várt sokat, máris belenyúltak a metába, két fegyvert is nerfeltek, ezek kvázi várhatóak voltak, ahogy a pályaváltoztatások is, vagyis azok egy része. Dust II-nek mennie kellett, ez talán nem nagy meglepetés, az viszont annál inkább, hogy helyét nem Tuscan, nem Cache és nem is Train vette át, hanem Anubis.

Hogy miért, azt senki sem érti, de kár ezen rágódni. Úgy sem látunk bele a Valve fejébe, jobb ha elfogadjuk és elkezdünk játszani a pályán. Igaz ez a profi csapatokra is, akik hamarosan már nem mehetnek majd D2-re a versenyeken, helyette Anubis áll majd rendelkezésükre. De pontosan mikortól? Jövő héten kezdődik majd az őszi BLAST-szezon utolsó felvonása, a BLAST Premier Fall Final, ám azon a tornán még nem lesz ott az új pálya és az fegyvereket érintő nerfek sem lesznek még életben. Ezt Nicolas Estrup, a BLAST CIO-ja erősítette meg a HLTV-nek.

„A Fall Final során még nem használjuk majd az új frissítést."

Egyelőre tehát biztonságban érezheti magát mindenki, ám azt nem árt megjegyezni, hogy Estrup csak az őszi döntőről beszélt. Azt még nem tudjuk, hogy az év végi BLAST Premier World Final során mi lesz. Könnyen lehet, hogy akkor már Anubis is aktív versenypálya lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!