FIFA 23: Szerezz meg egy olcsó, de kiváló kártyát gyorsan!

FIFA 23: Szerezz meg egy olcsó, de kiváló kártyát gyorsan!

Egyetlen csapatot kell összerakni Silva megszerzéséhez.

Véget értek a bajnokságok a múlt hétvégén, az utolsó Team of the Weeket is megkaptuk egy ideig, előző héten pedig már megérkezett a World Cup mód, majd a promóciói is, ami nem meglepő, ugyanis holnap 17 órakor a Katar-Ecuador mérkőzéssel elrajtol a 2022-es világbajnokság! Már minden szurkoló és játékos erre készül, ez pedig egy tökéletes pillanat lehet arra, hogy megemlékezzünk a korábbi tornák kiemelkedő karaktereire. Ezt az EA sem gondolta másképp, és kiadta David Silva World Cup Flashback kártyáját, amit egy SBC teljesítésével lehet feloldani.

A 36 esztendős támadó középpályás három világbajnokságon járt (2010, 2014, 2018), 2010-ben pedig magasba is emelhette a hőn áhított trófeát, amikor a spanyol válogatott a döntőben 1-0-ra (Iniesta találatával) legyőzte Hollandiát. A 125-szörös válogatott futballista egy 87-es OVR ratingű kártyát kapott, amelyhez mindösszesen egy csapatot kell összerakni november 30-ig! Ez 60 ezer FUT érme körül van, tehát rendkívül olcsón szerezhetjük meg, ha pedig nem is építjük be, további SBC-kbe is nagy segítséget jelenthet a jövőben. Lássuk, mi kell abba az egy csapatba.

  • Legalább egy spanyol játékos
  • Legalább 85-ös csapatrating
  • 11 játékos kell a csapatba

Nem egy vészes kihívás tehát, a legtöbben valószínűleg gond nélkül teljesíthetik, és bezsebelhetik az El Mago becenévre hallgató Silvát. Kis érdekesség még, hogy a vb-siker után igazolt Valenciából a Manchester Cityhez, ahol 436 mérkőzést játszott, ezalatt néggy bajnoki címet, két FA-kupát és öt Ligakupát nyert. A klub a PL-mérkőzései 69,2%-át sikerrel vette, ha Silva a pályán volt, és a spanyol játékos mindenkinél gyorsabban, 289 találkozó alatt szerzett 200 győzelmet, ami egészen elképesztő. Jelenleg a Real Sociedad szolgálatában áll. Amennyiben mégis gondolkodnál, hogy megéri-e megcsinálni a Flashback-kártyájának kihívását, íme a statisztikái:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megszerzed Silva lapját?