A tankok belsejében: AMX 10 RC bemutató

A tankok belsejében: AMX 10 RC bemutató

Richard „The Challenger” Cutland Blagovest törzsőrmesterrel beszélgetett az AMX 10 RC-ről, aminek mellesleg ő az egyik parancsnoka az 1REC-nél. 

A tankok belsejében sorozatunk első részében a Francia Idegenlégió egyetlen felderítőezredét, a híres 1REC-et mutatta be nekünk a parancsnoka, és két ikonikus járművet is megnézhettünk. A második részben ritka lehetőséget kaptunk egy aktív szolgálatban lévő harckocsit megvizsgálni, a rajta szolgáló legénységtől kapott betekintéssel. Richard „The Challenger” Cutland Blagovest törzsőrmesterrel beszélgetett az AMX 10 RC-ről, aminek mellesleg ő az egyik parancsnoka az 1REC-nél. Ez a különleges felderítő jármű bőséges tűzerővel büszkélkedhet 105 mm-es lövege és 7,62 mm-es géppuskái révén, és lenyűgöző dinamizmusa teljes mértékben megmutatkozik ebben a részletes áttekintésben. Nézd meg az alábbi videót, hogy megismerd ezt az egyedülálló felderítőt és figyelemreméltó képességeit, és meghallgasd az interjúalanyunk személyes tapasztalatait a jármű üzemeltetéséről.

A Francia Idegenlégió a francia hadseregen belül egy gyalogos, felderítő, páncélos és légideszantos alakulat, amely magasan képzett külföldi katonákból áll. Az 1REC a felderítő (páncélos) alakulata a híres Francia Idegenlégiónak, és ez a Légió egyetlen páncélos hadviselésre szakosodott ezrede. 1921-es megalakulása óta soha nem oszlatták fel vagy nevezték át, így a francia hadsereg legrégebben fennálló alakulata, ami a szolgálati folytonosságot illeti. A 900 fős ezred 2014 júliusa óta a Marseille-től néhány kilométerre lévő Carpiagne-i támaszponton állomásozik, ahol a Földközi-tengerre és a jelentős nemzetközi műveletekre és konfliktusokra összpontosítanak.

Az ezred a francia Panhard EBR, AMX 13 és Hotchkiss H39, valamint az amerikai M4 Sherman, M24 Chaffee, M3 Stuart, M10 Wolverine és M8A1 harckocsikkal szolgált - ezek közül sokkal már ma is játszhatsz a World of Tanksben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.