Hirdetés

Mindened a World of Warcraft? - Akkor irány a WoW-os GeoGuessr

Szerinted felismernéd az összes területet? Valószínűleg tévedsz.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

A Lostgamer.io elkészített egy elképesztően összetett World of Warcraft Geoguessr játékot, melyben a hagyományos Geoguessr-höz hasonlóan fel kell ismernünk a képekből, hogy vajon a térkép mely pontján tartózkodunk, és minél pontosabban és gyorsabban tippelünk, annál több pontot kapunk. Az megalkotásához speciális eszközöket és nagyjából 3 millió képet használtak fel, így a WoW földrajzának nagy részén játszhatunk, beleértve a Draenor pályát és még sok egyebet, valamit a Dragonflight-tal is bővülni fog a jövőben – ami várhatóan plusz 1 millió képet jelent.

Mindenkinek ajánlott kipróbálni, aki kicsit is jártas a játékban, hiszen azon túl, hogy jó kikapcsolódás, tökéletes a nosztalgiázásra, valamint az emlékezőképességünk tesztelésére is. A rengeteg területnek köszönhetően még azoknak a játékosoknak is meggyűlik a baja egy-egy hellyel, akik sok ezer vagy akár tízezer órát öltek már a játékba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted jó a tájékozódási képességed?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!