CS:GO-val vezet le a brazil válogatott Katarban?

CS:GO-val vezet le a brazil válogatott Katarban?

Öt brazil focistát is kiszúrtak tegnap a közel-keleti FACEIT Hubon.

Nem ritka, hogy sportolók videójátékkal vezessenek le a szabadidejükben, de általában nem a Counter-Strike az első választásuk erre. A Katarban játszó brazil futballválogatott néhány tagja viszont másképp gondolja.

A közel-keleti FACEIT Hubot menedzselő Middle East CSGO tulajdonosa, Abdallah Al Ghifari tegnap szúrta ki Neymart, Gabriel Jesust, Casemirót, Lucas Paquetát és Everton Ribeirót, akik egyidőben iratkoztak fel a szolgáltatásra. Azonban egy későbbi tweetből úgy tűnik, tegnap még nem játszottak. Al Ghifari szerette volna streamelni a játékukat, ezért reméli, ma már belevágnak a PUG-ozásba.

Forrás: Al Ghifari, egy már törölt tweetben

A brazil válogatott első meccsére november 24-én kerül sor, ezért lehet még idejük egy kis Counter-Strike-ra addig. Ami annyira nem is meglepő elfoglaltság, hiszen Neymarról régóta tudni, hogy nagy kedvelője a játéknak, valamint a FURIA a kedvenc csapata. ARTékat még fel is hívta az egyik riói csoportkörös meccsük után, hogy gratuláljon nekik. De nem ez az egyetlen kötődése a videójátékokhoz, például a Modern Warfare 2-ben operatorként szerepel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!