Neymar telefonon gratulált a FURIA győzelméhez

Neymar telefonon gratulált a FURIA győzelméhez

A FURIA 3-0-val a rájátszásba lőtte magát Rióban tegnap este.

A Paris Saint-Germain brazil sztárfutballistája, Neymar Jr. felhívta a FURIA játékosait, miután legyőzték az IEM Rio Major Legends Stage-ének második fordulójában a Team Spiritet és ezzel a rájátszás közelébe verekedték magukat – amit azóta el is értek. Az eset szinte percekkel a győzelem után történt – a játékosok még a színpad előtt tartózkodtak – és egy brazil újságíró, Gabriel Oliveira számolt be róla. A videó végén jól kivehető a futballista:

Neymarról régóta tudni, hogy nagy Counter-Strike rajongó, valamint a FURIA a kedvenc csapata. 2017-ben még FalleNéktől tanult egyet s mást a játékról, később brazil futballistákkal együtt játszott többek között shox és ZywOo ellen – utóbbit meg is késelte! Továbbá az egyik leghíresebb gólöröme is a CS:GO-ból ered, amikor is a szögletzászlóval AWP-zést imitál. Idén egy PSG-meccsen az általa meghívott FURIA-játékosok előtt tisztelgett májusban azzal, hogy „lelőtte” őket.

Rio Major KÖZVETÍTÉS, MENETREND

Kövesd élőben az IEM Rio Majort magyar nyelven az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén az alábbi menetrend szerint:

November 7. – hétfő
15:00 - MOUZ vs Outsiders
18:30 - ENCE vs Vitality
21:00 - Heroic vs Liquid

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!