Akciófigyelő: Két napig ingyen húzhatod be a techno-kardozós platformert

A GOG.com kedveskedik a gamereknek egy igazán különleges alkotással.

2017-ben kerül fel Kickstarterre egy kampány, amely a Narita Boy akció-platformer fejlesztésének és terjesztésének költségeit szerette volna összekalapozni a lelkes gamerek segítségével. Eduardo Fornieles rendező végül elégedetten csettinthetett egyet, ugyanis 160 946 eurót sikerült begyűjteni a támogatóktól. Ennek köszönhetően megindult a fejlesztés, azonban az eredetileg kitűzött 2018 decemberi megjelenést végül el kellett csúsztatni 2021 tavaszára. Végül tavaly március 30-án került fel a legnagyobb online boltokba az alkotás, amely egyszerre ötvözi a spanyol és a japán elemeket, legalábbis a projekt első embere szerint.

Narita Boy

A 2D-s nézetben irányított karakterrel elmerülhetsz a digitális világban, ahol Techno Kardodat forgatva kaszabolhatod le az ellenséges entitásokat. Hiába tűnik egy közelharci fegyvernek, a Kard képes arra, hogy shotgunként működjön, így akár nagyobb távolságból is likvidálhatóak az ellent. Különböző Wild Fire támadásokkal lehet még cifrázni a játékmenetet, amely főleg az akcióra helyezi a hangsúlyt. A kritikusok vegyes fogadtatásban részesítették a Unityben készült játékot, de ennek ellenére megéri kipróbálni. Az atmoszférateremtés kifejezetten jól sikerült a fejlesztőcsapatban, a Digitális Királyság felépítése, a spirituális elemek beemelése jól áll ennek az indie-nek. Ha szereted a retro művészeti stílust és nem riadsz meg az 1980-as évektől, akkor kattints párat, aztán indulhat a móka.

Egyetlen kattintással megkapod az ingyenes játékot, csak bökj ide!

A Narita Boyt november 25-én 15:00-ig adhatod hozzá a GOG.com könyvtáradhoz, érdemes tehát sietned, nehogy lemaradj az ajánlatról!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tartottál már a kezedben igazi kardot?