Akciófigyelő: A messzi, messzi galaxisba kalauzol el az Epic ingyenes játéka

Akciófigyelő: A messzi, messzi galaxisba kalauzol el az Epic ingyenes játéka

Egy remek multis akcióval kedveskedik neked az EGS.

Nagyon úgy tűnik, hogy eddig tartott a "duplajátékos" szériája az Epic Games Store-nak, ugyanis a következő hét napban csak egyetlen játékra tehetitek rá a kezeteket nulla forintért. Ezúttal az "ingyenes és megmarad" polcra odakerült az Electronic Arts és a Motive Studios közös alkotása, a Star Wars: Squadrons. A játékért teljes áron 14 000 forintot kérnek el a webáruházban, a Steamen 40 €-t kell kicsengetned érte. Ennyit spórolhatsz, ha aktiválod a kétfaktoros hitelesítést, majd "megvásárolod" ingyen a programot.

Star Wars: Squadrons

2020-ban jelent meg az űrcsatákra épülő Csillagok Háborúja játék, amelyben az X-szárnyúak és a TIE fighterek felett veheted át az irányítást. Hatalmas elvárásokkal ültek le a játékosok a remek akciókat és pörgős játékmenetet ígérő AAA-kategóriás videójáték elé a gamerek, azonban közülük többen csalódásukat fejezték ki a véleményeket tömörítő oldalakon. Sokan kritizálták az egér + billentyűzet kombinációs irányítást, amely valamilyen szinten érthető. Az ilyen játékokat kifejezetten kontrollerre fejlesztették, ezért a maximális élményért mindenképpen szerezz be egy ilyen perifériát. Ha még inkább szeretnéd beleélni magad a "repülős mókába", akkor szerezz be egy VR-headsetet. El sem hiszed majd, hogy mennyire magával ragadó a pilótafülkéből osztani az áldást a virtuális valóságban.

Az ingyenes Star Wars: Squadrons videójátékot december 1-jén, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik egységbe tartonál szívesebben: lázadók vagy a birodalmiak?