Hirdetés

CS:GO: Addig használd ezt az OP pixelwalkot Overpasson, míg a Valve ki nem javítja!

Ti láttátok már ezt a boostot a meccseken?

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

Sok hiba fölött elsiklik a Valve, de a pixelwalkokra általában kiemelten figyelnek. Rengeteg pályán javítottak már olyan hibákat, olyan boost pozikat, amik már a fair play határát súrolták, ezek szinte mindig pixelwalkok voltak. Nuke és Overpass egy időben különösen hemzsegett ezektől, elég ha csak a híres olof boostra gondolunk.

Egy-két ilyen hiba még manapság is feltűnhet a pályákon, sőt, Overpasson nem rég találtak egyet, amivel egymagunk is értékes boost pozit nyerhetünk. Ráadásul végtelenül egyszerű a recept, party padjainál kell jó helyre ugranunk és máris miénk a boost, ahonnan akár minden körben gyűjthetjük az értékes frageket.

A kérdés persze csak az, hogy ez meddig lesz elérhető? Könnyen lehet, hogy már akár pár nap múlva sem lesz a játékban ez a pixelwalk, ám addig is könnyen az előnyükre fordíthatjuk.

Ezt láttad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!