Már nézhető A galaxis őrzői karácsonyi kiadása a Disney+-on

A rendező szerint pedig nem érdemes kihagyni ezt a kisfilmet a mozis történet szempontjából.

Közeleg a karácsony és mivel is lehetne jobban ráhangolódni a legszentebb ünnepre, mint egy remekbeszabott szuperhősös produkcióval. Ennek apropóján elérhetővé vált a Disney+ kínálatában a The Guardians of the Galaxy Holiday Special. A galaxis örzői új küldetés, hogy a felejthetetlenné varázsolják a karácsonyt Quill számára, ezért a Földre utazván kutatnak a tökéletes ajándék után. Természetesen a Marvel Studios különleges alkotása, mely egyébként 44 percesre sikeredett, ismét felvonultatja a már jól ismert arcokat, így nem maradhatott ki az eddigi szereplőgárda: Chris Pratt, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Groot hangja pedig ismét Vin Diesel, míg Rocketet Bradley Coope kelti életre, miközben csatlakozott hozzájuk Sean Gunn, Michael Rooker és Kevin Bacon is.

A streamingszolgáltató a premiert a szokásokhoz híven ismét a Marvel: Legendák című sorozat legújabb epizódjával vezeti fel. Ebben a szériában mindig bemutatják egy-egy érkező MCU darab szereplőinek a sztoriját. Viszont most egy kicsit elszámították magukat, ugyanis az új részben volt némi spoilert is a galaxis őrzői MCU-s története szempontjából, amit a Disney+ kénytelen volt törölni a platformról.

Ennek ellenére az ünnepi különkiadást meg lehet már tekinteni, melyet a mozifilmekhez hasonlóan ismét James Gunn írt és rendezett. Egyébként Chris Pratték harmadik mozis kalandja 2023. májusban lesz látható, és úgy tűnik ez zárja meg le véglegesen az MCU-s történetüket. Annyit érdemes tudni erről a speciális kiadásról, hogy Gunn egyszerre forgatta le ezt a kisfilmet a harmadik résszel, és elmondta, hogy bár alapvetően ünnepi mókázásról van szó, de a különkiadásban történnek olyan fontos dolgok, melyek ismerete nélkül értelmezhetetlen lesz A galaxis őrzői mozis fináléja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.