LoL: Te is havas tájat varázsolhatsz a szurdokba

Te is nagy rajongója vagy a havas tájnak az Idézők szurdokában? Varázsolj karácsonyt a LoL-ba!

A League of Legends-közösség egyik legnagyobb kívánsága évek óta, hogy visszatérjen a tél és vele a havas map az Idézők szurdokába. Aki jelenleg egy kis hidegrázásra vágyik, annak az Ordító szakadék marad, ami nem rossz, de nem is az igazi, tekintve, hogy a rangsorolt meccseket nem ARAM-on játsszuk. A hó idén sem tér vissza hivatalosan – csupán Diana egyik hőskinézete varázsol átmenetileg hópelyheket –, ám a közösség nem érte be ennyivel és elkészített egy modot, aminek segítségével több elem is megváltozik a mapon, karácsonyi hangulatot árasztva ezzel. 

Egyszerűen tudod te is telepíteni a játékodhoz, de mielőtt kicsit részletesebben belemennénk, fontos kiemelni, hogy ezért csak addig nem jár tiltás, amíg nem szerzel előnyt vele vagy nem hivatalos Riot-terméket modolsz be magadnak. Azokban az esetekben, amikor csak a külalak változik, és ezt csak te látod, a Riot nem szokott bannolni érte, ám csak saját felelősségre használd ezeket, mert ez bármikor változhat! 

Mi változik meg a térképen a mod hatására? Visszatér természetesen a hó, és nem csak a földön, hanem a bokrokon és sziklákon is, valamint a folyó is be van fagyva. Emellett az egyes elemek is változnak. A növények, a Blastcone (Robbanó toboz) például egy ajándék lesz, módosulnak a tornyok, az inhibitorok, a nexus, a campek, és bennük a dzsungelszörnyek is kapnak egy „karácsonyi skint". Természetesen a sárkányok, és az általuk módosított térkép is téli stílusú lesz. Nem maradhatott ki a Herald, a Baron és a minionok sem. A videó leírásában találjátok a szükséges linkeket a modhoz, ha megjött a kedvetek hozzá. Amennyiben végigcsináltátok a telepítését, még a töltő képernyő is máshogy néz ki! Tehát néhány lelkes modder képes volt megalkotni azt, amire a Riot évek óta nem képes, hiába a LoL-játékosok könyörgése. Jó szórakozást!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szeretnél havas térképet használni?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.