Hirdetés

Akciófigyelő: Csak holnap délutánig húzhatod be ezt az ingyenes játékot, siess!

Ismét 48 órán keresztül vár rád egy videójáték, amiért nem kell fizetned és örökre megmarad.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

A GOG.com a Black Friday-ajánlatok mellett ingyenes játékokkal csábítja az oldalára a gamereket. Ha feliratkozol a hírlevélre akkor rendszeresen ráteheted a kezed egy-egy olyan alkotásra, amelyért két napig nem kell kicsengetned egyetlen forintot sem. Ezúttal a Terroir került a "giveaway" kategóriába. Siess, aztán zsebeld be még a kulcsot!

Terroir

A General Interactive Co. fejlesztésében és kiadásában 2017 szeptemberében jelent meg ez a különleges gazdálkodásszimulátor. A feladat nem más, mint létrehozni a saját borászatodat, amit felvirágoztathatsz a hatoldalas pályaelemeken. Különböző szőlőket termeszthetsz, majd dolgozhatsz fel, hogy utána értékesítsd a finom nedűt. Egy tipikus "zen" alkotásnak tekinthető a program, ugyanis a chilles zene és a megnyugtató játékmenet garantáltan nem fogja magasba pumpálni az adrenalint. Nincs is ezzel baj, kellenek az ilyen menedzselős játékok is néha, nem lehet mindig csak CoD: MW 2-zni és LoL-ozni. A letisztult dizájnnak, a minimalista elemeknek köszönhetően egy krumplin is (majdnem) elfut, egy-egy hosszabb vonatút alatt befejezheted a 60 éves ciklust, ami egy teljes végigjátszásnak számít.

Egyetlen kattintással megkapod az ingyenes játékot, csak bökj ide!

A Terroirt november 27-én 15:00-ig adhatod hozzá a GOG.com könyvtáradhoz, érdemes tehát sietned, nehogy lemaradj az ajánlatról!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te voltál már valaha Franciaországban?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!