Twitch: Csak egyetlen női streamer szerepel a top 100-ban

Legalább kétszer ennyi női tartalomgyártónak kéne ott szerepelnie az "elitben", azonban egyikük épp szünetet tart.

Mindössze két napig vonult el a legnagyobb élő videózásra használt oldaltól Amouranth, miután október 15-én beszámolt abuzív kapcsolatáról. Kiderült, hogy a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb női tartalomgyártójának férje van, aki a kapcsolati erőszak több eszközével él. A rajongótábor jókívánságai, valamint az érzelmi és jogi segítség úgy tűnik, hogy helyretette a fürdőruhás élőzéseiről elhíresült videóst. Októberben a világ összes Twitch streamere közül csak egyetlen nő neve került oda a top 100-ba megtekintett órák alapján. Amouranth mellett Pokimane-nek kéne még szerepelni ebben az illusztris társaságban, utóbbi tartalomgyártó azonban alig-alig lőtte fel az adást, inkább tartott egy kis szünetet.

Amouranth októberi statisztikái

A világ legnépszerűbb női Twitch-streamere átlagosan 11 354 nézőt ültetett le a képernyők elé, miközben pörgött a Just Chatting, a Hot Tub és az Overwatch 2. A videójátékok közül elővette még a Just Dance 2022-t is, azonban más gaming tartalmat nem igazán lehetett találni előző hónapban a csatornáján. Cserében nézhettétek azt, ahogy alszik, ugyanis 9 órában csak ezt közvetítette lelkes közönségének. A maximális nézőszáma megközelítette a 68 000-t, emellett közel 150 000 új követővel növelte hatalmas rajongói táborát. A lehetséges 30 napból 18-ban ott volt Twitchen, összesen 231 órán keresztül ment az élő adás.

Szerintetek miért van csak egyetlen női Twitch-streamer a top 100 legnézettebb között?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézted már valaha Amouranth streamjét 5 percnél tovább?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.