Gaming: Egy újabb PS-exkluzív látogathat el PC-re

Gaming: Egy újabb PS-exkluzív látogathat el PC-re

Néhány napja a Marvel's Spider-Man: Miles Morales bukkant fel a világ legnépszerűbb videójátékos platformján, de a pletykák már egy újabb címet emlegetnek.

Az elmúlt években olyan PlayStation-exkluzív alkotások vándoroltak el asztali számítógépekre is, mint a Horizon Zero Dawn, a God of War, a Days Gone vagy épp a Marvel's Spider-Man. A jelek szerint ez a sor nem akar véget érni, ugyanis a semmiből bukkant fel a Gran Turismo neve. A népszerű széria az autós szimulátorok kedvelőit szórakoztatja már hosszú esztendők óta, azonban sosem történt eddig olyan, hogy a Sony PS helyett más platformra adta volna ki az éppen aktuális epizódot. Várhatóan most sem erről van szó, vagyis egy régebbi résznek örülhetnek majd a PC-sek, ha tényleg megtörténik a PS -> PC költözés.

A legendás sorozat megálmodóját, Jamaucsi Kazunorit kérdezték erről a lehetséges költözésről. A japán szakember véleménye szerint ennek minden esélye megvan, méghozzá azért, mert keresik azokat a platformokat, amelyek képesek 4K/60 FPS felbontás mellett futtatni a szimulátort. Egyelőre még a lehetőségeket vizsgálja a Sony és a Polyphony Digital, de kifejezetten biztatóak a jelek. Eddig PC-n a Forza volt az egyeduralkodó, a Microsoft PC-re és Xbox egyaránt szállította a Horizon és Motorsport epizódokat. Ha megjelennek PC-n a Gran Turismók, onnantól egy újabb szintre léphet a két remek széria közötti versengés. A Gran Turismo Sport elképesztően jó lett, a Gran Turismo 7 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket igazán, de mindkettőnek nagyon örülnének a PC-sek, az biztos.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te "forzás" vagy "GT-s" vagy inkább?