Hiába veszített, brokynak nem volt párja Koppenhágában

Hiába veszített, brokynak nem volt párja Koppenhágában

A Heroic csapatként nyert, ami egyben azt is jelentette, hogy egyik játékosuk sem volt annyira kiemelkedő, mint a lett AWP-s.

A Heroic tegnap felülkerekedett a korábbi démonain és megnyerte a BLAST Premier őszi döntőjét a FaZe ellenében. Az MVP-díj azonban azt a brokyt illette meg a torna után, ugyanis a Heroic játékosainak statisztikái annyira egyenletesek voltak. Legfeljebb ropz vehette volna fel vele a versenyt a döntőben szereplő játékosok közül. Viszont az észt csapattárs csak az utolsó Bo3-ra érkezett meg igazán, ami már késő volt ahhoz, hogy megfossza brokyt karrierje második MVP-jétől.

A 21 éves lett játékos 1,29-es átlagos HLTV-ratinget hozott össze tíz játszott pályán. Különösen kiemelkedett az OG elleni nyitómeccsen (1,55-1,56), valamint a NIP elleni elődöntő utolsó pályáján (1,54). K-D különbségben (+72), körönkénti fragekben (0,86) és 1+ frages körökben (55,8%) első volt a mezőnyben. Sok más kategóriában a legjobb öt között végzett, így körönkénti sebzésben (82,8), körönkénti halálozási arányban (0,59), KAST-ben (76,6%), nyert clutchokban (8 alkalom) és impactben (1,25) is. Sajnos ezek sem voltak elegendőek ahhoz, hogy az utolsó néhány centiméteren átcipelje csapatát a tegnap esti fináléban, de büszke lehet rá, hogy milyen rövid idő alatt mennyire sikeres lett a szerepében.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!